Παίκτες με… βάση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το δεύτερο κύμα μεταγραφών του ΑΡΗ περιλαμβάνει σαφώς πιο ποιοτικές και πρωτοκλασσάτες επιλογές, οι οποίες σταδιακά θα αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.

Άπαντες χρειάζονται φυσικά ένα εύκολο διάστημα προσαρμογής, παράλληλα με την αγωνιστική τους ετοιμότητα βάσει εποχής. Το δεύτερο σκέλος όμως ίσως να μην είναι απαραίτητο για όλους και ειδικά για όσους αναμένονται στην εβδομάδα που διανύουμε.

Πρώτο παράδειγμα ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό, ο οποίος έρχεται σήμερα κατευθείαν από την προετοιμασία της Γκόρνικ Ζάμπριζε. Το ίδιο θα ισχύει και με τον Λορέν Μορόν που είναι από το ξεκίνημα στην προετοιμασία της Ρεάλ Μπέτις, εφόσον φυσικά μπει στο αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη.

Παρόμοια περίπτωση και αυτή του Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον αλλά με μία διαφορά. Ο Σουηδός δεν προέρχεται από προετοιμασία ομάδας αλλά από επίσημα παιχνίδια στα οποία αγωνιζόταν ως τις 18 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει ότι διαθέτει αγωνιστικό ρυθμό και δεν ήταν ανενεργός.

Εάν όλα τα παραπάνω συνδυαστούν με καλά εργομετρικά, τότε όλοι τους θα έχουν απλά να διαχειριστούν το κομμάτι της σταδιακής προσαρμογής στην ομάδα, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα