Παραμένει στη Θεσσαλονίκη ο Σούντγκρεν

από AllAboutARIS

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ολοκληρώθηκαν και οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν ήδη αναχωρήσει για τις διακοπές τους. Οι ξένοι έχουν φύγει όλοι. Ή, πιο σωστά, σχεδόν όλοι.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, για παράδειγμα, παραμένει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τη σύζυγο και το παιδί τους, ενώ πλέον στην πόλη βρίσκονται και οι γονείς του Σουηδού ποδοσφαιριστή.

Ο 32χρονος μπακ είναι μέσα στη λίστα των παικτών, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται με τον ΑΡΗ και το θέμα του ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει. Αυτό θα γίνει μετά την Τρίτη, όταν και θα λάβει χώρα το ραντεβού του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Χερμάν Μπούργος, στο οποίο θα ληφθούν αποφάσεις για την επόμενη σεζόν. Μεταξύ αυτών και οι υποθέσεις των ανανεώσεων.

Προ καιρού οι δύο πλευρές είχαν επαφές, ωστόσο διαπιστώθηκε μεγάλη απόσταση στο οικονομικό και είναι άγνωστο αν τελικά οι Κιτρινόμαυροι επιστρέψουν με νέα πρόταση. Από το περιβάλλον του Σούντγκρεν, τονίζεται πως υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, ωστόσο ο παίκτης δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X