Πλάνο ενδεκάδας: Από καμία μέχρι… μία αλλαγή

από AllAboutARIS

Κατά γενική ομολογία ο ΑΡΗΣ τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, κόντρα σε Παναιτωλικό και ΑΕΚ, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ρόλαρε και ήταν ίσως οι καλύτερες φετινές εμφανίσεις του. Προφανώς αυτό δείχνει πως δύσκολα θα δούμε κάτι διαφορετικό, από άποψη προσώπων, στη σημερινή (7/11, 17:15) αναμέτρηση κόντρα στο Βόλο.

Δεν υπάρχει και λόγος για… σαρωτικές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Άλλωστε και ο Άκης Μάντζιος, στο διάστημα που βρίσκεται στον ΑΡΗ έχει δείξει πως όταν το πράγμα πάει καλά δεν το πειράζει.

Στο δια ταύτα, πιθανότατα οι Κιτρινόμαυροι θα παίξουν με την ίδια ενδεκάδα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, εκτός κι αν ο προπονητής της ομάδας επιλέξει κάτι διαφορετικό για τη μεσαία γραμμή.

Πάμε να το δούμε λίγο πιο αναλυτικά: η πεντάδα της άμυνας δεν αλλάζει με τον Κουέστα τερματοφύλακα, τους Γκάνεα και Σούντγκρεν πλάγια μπακ και τους Φαμπιάνο-Μπράμπετς δίδυμο στα στόπερ. Στη μεσαία γραμμή, ο «σίγουρος» είναι ο Ντιαγέ, με φαβορί για παρτενέρ του τον Τζέγκο. Ωστόσο έχει κάποιες πιθανότητες και ο Λούκας Σάσα.

Όσο για την επίθεση, η τριάδα των Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα θα έχει υποστηρικτικό ρόλο στον Καμαρά που θα παίξει στην κορυφή.

Προτεινόμενα Άρθρα