Ποδαρικό με ντέρμπι… και διπλό κίνητρο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με ένα ντέρμπι… και τι ντέρμπι κάνει ποδαρικό ο ΑΡΗΣ στο 2023, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ απόψε στην Τούμπα (20:00, AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, NS Prime) για την 16η αγωνιστική της Super League.

Ο απαιτητικός Γενάρης ξεκινάει με τη μεγάλη μάχη της πόλης, η οποία πέρα από το κίνητρο έχει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους “κιτρινόμαυρους”.

Με νίκη ο ΑΡΗΣ πλησιάζει στον πόντο τον ΠΑΟΚ και την 4η θέση, κρατώντας παράλληλα επαφή και με την 3η θέση της βαθμολογίας.

ΑΡΗΣ: Πλήγμα με Πάλμα, ενισχυμένος με Νταρίντα

Ο Ονδουριανός είναι μεγάλη απουσία και στερεί από τον Πάρντιου έναν παίκτη με παραπάνω ενέργεια στο επιθετικό τρίτο, μαζί με τα καλά του χτυπήματα στις στατικές φάσεις.

Ο Άγγλος “πονοκεφάλιασε” αυτές τις μέρες με τον 22χρονο, στον αντίποδα όμως έχει πλέον στα πλάνα του και τον Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Η υπομονή για τον Τσέχο φτάνει στο τέλος της, έπειτα από περίπου 20 μέρες προπονήσεων και αναμονής για τα πρώτα του λεπτά.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Γκαρσία, Γκαρθία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρος.

ΠΑΟΚ: Με τα γνωστά προβλήματα 

Χωρίς απρόοπτα και με στόχο την επιστροφή τις νίκες ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του το απόγευμα της Τρίτης.

Καντουρί, Κούρτιτς και Τσαούδης είναι εδώ και καιρό δεδομένες απουσίες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν τους υπολογίζει ούτε για το αποψινό ντέρμπι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: : Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Κάργας, Ίνγκασον, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ , Α.Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

16η αγωνιστική Super League

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Στάδιο Τούμπας»

20:00, Novasports Prime

Διαιτητής: Τάμας Μπόγκναρ (Ουγγαρία)

Βοηθοί: Μπάλαζ Μπούζας (Ουγγαρία), Πίτερ Κόμπορ (Ουγγαρία)

4ος: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

VAR: Μπάλαζ Μπέρκε (Ουγγαρία)

Βοηθός VAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

Προτεινόμενα Άρθρα