“Πονοκέφαλος” οι απουσίες, σύμμαχος… η διακοπή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μόουζες Οντουμπάζιο και Ρόναλντ Ματαρίτα τέθηκαν νοκ άουτ από χθες για τον επόμενο μήνα και κάπως έτσι ο ΑΡΗΣ έφτασε τους οκτώ τραυματίες. Διαφορετικές περιπτώσεις βέβαια ο καθένας.

Σε ένα ρόστερ που ήδη έχει τα θέματά του, ο Άκης Μάντζιος έχει πλέον ακόμα μεγαλύτερο “πονοκέφαλο” και με επίκεντρο την άμυνα όπου απέμεινε με μία τετράδα. Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι και έναν αστερίσκο στον Φαμπιάνο που θα εκτίσει μία αγωνιστική στους επόμενους τέσσερις αγώνες. Μία απόφαση που αναμένεται σήμερα από τον προπονητή.

Το… βουνό για τον Έλληνα τεχνικό είναι κυρίως τα επόμενα δύο παιχνίδια και η διαχείριση της κατάστασης κυρίως στα μετόπισθεν, είτε δηλώσει τον Φαμπιάνο είτε όχι.

Μέσα σε όλα τα παραπάνω αυτό από το οποίο μπορεί να πιαστεί ο Μάντζιος είναι η διακοπή που έρχεται σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, δίνοντας ανάσες αλλά κυρίως σε κάποιους από τους τραυματίες για να επανέλθουν.

Οντουμπάζιο και Ματαρίτα αναμένονται προς τα τέλη Νοέμβρη, με τον Κοσταρικανό βέβαια να έχει δουλειά και στο κομμάτι της φυσικής του κατάστασης για να θεωρηθεί ετοιμοπόλεμος.

Αν όχι πριν τη διακοπή, μετά από αυτή ο Μάντζιος θα υπολογίζει ξανά τους Ρουπ και Δεληζήση, περιμένοντας παράλληλα και την επιστροφή του Σαβέριο μετά τα μέσα του επόμενου μήνα ενώ υπάρχει και ο Ζουλ.

Εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στα υπάρχοντα δεδομένα, πλην του Γκαρθία και του Βέλεθ δεν αποκλείεται όλοι οι υπόλοιποι να είναι διαθέσιμοι προς τα τέλη Νοεμβρίου και για τα ντέρμπι που υπάρχουν στο πρόγραμμα, με αποκορύφωμα τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα