Προκρίθηκε ο ΟΦΗ με πέναλτι… γελάει ο κόσμος από τον Τζήλο! (vid)

από AllAboutARIS

Με ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καστάνιος, στο 23′ ο ΟΦΗ κατάφερε να προκριθεί στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος, κερδίζοντας εκτός έδρας με 1-0 τον Αχέροντα Καναλακίου.

Όπως προαναφέραμε όλα κρίθηκαν με ένα ανύπαρκτο πέναλτι, που σφύριξε ο ρέφερι Super League, Θανάσης Τζήλος από τη Λάρισα. Ο Παπανίκου μάρκαρε τον Καμάου, ο εξτρέμ των Κρητικών έπεσε κάτω, με τον διαιτητή να δείχνει την λευκή βούλα. Ο Λουκ Καστάνιος ανέλαβε την εκτέλεση και με εξαιρετικό χτύπημα έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι για το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Μάλιστα σε γενικές γραμμές η ομάδα της Πρέβεζας, που παίζει στη Γ’ Εθνική, ήταν καλύτερη από τον ΟΦΗ και δικαιούταν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο 83′ η κρητική ομάδα απειλήθηκε με ισοφάριση όταν ο Βέρμπης σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ χάνοντας την μεγάλη ευκαιρία για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Αχέρων Καναλακίου: Βλάχος, Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης (33’ λ. τρ. Νταντίδης), Καππίας, Παπανίκου (52’ Βασιλειάδης), Ζδραβός, Φράγκος, Πότσης (70’ Εμβραίζογλου), Γεωργίου (70’ Κωσταμένας), Βέρμπης, Τσούτσης (52’ Κυριακής).

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Σελίμοβιτς (46′ Μεγιάδο), Γκαγέγος (46’ Λυμπεράκης), Ναμπί (59’ Νέιρα), Φαν Ντάινεν (59’ Γκρίβας), Καμάου, Καστάνιος (75′ Ντουρμισάι).

Δείτε τη φάση που έκρινε το παιχνίδι:

Προτεινόμενα Άρθρα