“Πρόβα” Κυπέλλου το απόγευμα στο “Βιικελίδης”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πρώτη και τελευταία προπόνηση για τον ΑΡΗ σήμερα, πριν τη μεγάλη “μάχη” πρόκρισης με την ΑΕΚ αύριο (17/01) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η ομάδα θα βρεθεί το απόγευμα στην έδρα της για την… πρόβα της αναμέτρησης με την Ένωση και με τον Άκη Μάντζιο να σκέφτεται ακόμα κάποια πράγματα όσον αφορά την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιηθεί.

Κουέστα, Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ και Μορόν πήραν πολλές ή αρκετές ανάσες και επιστρέφουν… φρέσκοι στα πλάνα του προπονητή, με τα ερωτηματικά να είναι σίγουρα δύο.

Το πρώτο αφορά τη μεσαία γραμμή και τον παρτενέρ του Τζούρασεκ. Ολα κρίνονται από την κατάσταση του Βερστράτε, αλλιώς υπάρχει ο Ντουκουρέ, ο Νταρίντα ή κάποια… αλχημεία, με τον Μάντζιο να έχει στο μυαλό του 1-2 είτε για το ξεκίνημα είτε για τη διάρκεια του ματς.

Το άλλο μέτωπο είναι αυτό των εξτρέμ και η θέση που “παίζεται ” ανάμεσα σε Σαβέριο και Παναγίδη. Ο πρώτος είναι σε περίοδο φόρμας, με τον δεύτερο να χαίρει επίσης όμως της εμπιστοσύνης του Μάντζιου.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις και όλα περιστρέφονται γύρω από τις επιλογές του προπονητή σε χαφ και εξτρέμ, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα ανοίξει τα χαρτιά του στη σημερινή προπόνηση.

 

Προτεινόμενα Άρθρα