Πρόκληση από Αρμένιο δημοσιογράφο – Άμεση αντίδραση και συγγνώμη από Αραράτ (vid)

από AllAboutARIS

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΡΕΒΑΝ: ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΤΣΑΛΤΙΔΗΣ

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Τόλη Τερζή, παραμονές του αγώνα του ΑΡΗ με την Αραράτ. Ένας τοπικός δημοσιογράφος, ο οποίος είναι διαπιστευμένος της Αραράτ, εμφανίστηκε στην αίθουσα με… ύφος και με φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ σε… θέα ήταν και ένα τατουάζ στο σώμα του, της συγκεκριμένης ομάδας.

Υπήρξε άμεση αντίδραση και από τον προπονητή του ΑΡΗ και τον επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας, Παντελή Ζουμπούλη, αλλά και από το γραφείο Τύπου της Αραράτ. Μάλιστα ο Τερζής απευθυνόμενος σε αυτόν του είπε ότι…: “είναι unfair αυτό που κάνεις”.

Οι άνθρωποι της Αραράτ αρχικά έδειχναν σαστισμένοι, διότι μάλλον δεν γνωρίζουν την αντιπαλότητα που υπάρχει. Όταν το κατάλαβαν ήταν άμεση η αντίδρασή τους και τον… πέταξαν έξω.  Ο “δημοσιογράφος” φεύγοντας έλεγε: “Θα δείτε τι θα γίνει αύριο”, κάτι που πάντως δεν έμεινε αναπάντητο από τους ανθρώπους του ΑΡΗ.

Οι άνθρωποι της ομάδας από την Αρμενία τον απομάκρυναν και στη συνέχεια ζήτησαν συγγνώμη από τους Κιτρινόμαυρους, διαβεβαιώνοντας πως δεν θα συμβεί το παραμικρό. Και προφανώς ο ένας, δεν μπορεί να “χαρακτηρίζει” τους πολλούς. Το αντίθετο μάλιστα, είναι άψογη η φιλοξενία της Αραράτ.

Προτεινόμενα Άρθρα