Πρώην του Ολυμπιακού κέρδισε σχεδόν 3 εκατ. ευρώ με προσφυγή στη FIFA

από AllAboutARIS

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, κέρδισε τη δικαστική διαμάχη που είχε με τη Γαλατασαράι για τη λύση του συμβολαίου του και έτσι ο τουρκικός σύλλογος θα υποχρεωθεί να του καταβάλει το ποσό των 2.8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έμεινε ελεύθερος από τη Γαλατασαράι τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η τουρκική ομάδα αποφάσισε να του τερματίσει μονομερώς το συμβόλαιο έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο μάτι και τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα χρόνο.

Ο Νορβηγός μπακ προσέφυγε στη FIFA και ζήτησε να πάρει τα χρήματα που θα έπρεπε να λάβει σύμφωνα με τη συμφωνία των δύο πλευρών το 2020. Ο Ελαμπντελαουί είχε καταθέσει μήνυση με αίτηση που έκανε στο Συμβούλιο Επίλυσης Διαφορών της FIFA και τελικά δικαιώθηκε αφού η σχετική επιτροπή αποφάνθηκε πως η πράξη της Γαλατασαράι ήταν άδικη. Πλέον ο τουρκικός σύλλογος θα πρέπει εντός των επόμενων 45 ημερών να καταβάλει το ποσό των 2.8 εκατομμυρίων ευρώ στον Ελαμπντελαουί για να μην του επιβληθούν ποινή απαγόρευσης μεταγραφών.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X