Ρόμα: Παραίτηση Σουλούκου από διευθύνουσα σύμβουλος – Δέχτηκε απειλές

από AllAboutARIS

Εξελίξεις στη Ρόμα, παραιτήθηκε η Ελληνίδα διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου, λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον πάγκο του συλλόγου της ιταλικής πρωτεύουσας και την έλευσή σε αυτόν του  Ιβάν Γιούριτς.

Η 41χρονη Ελληνίδα και πρώην στέλεχος του Ολυμπιακού, βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στο στόχαστρο των οπαδών της Ρόμα, μετά την απόφαση για την απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον πάγκο της ομάδας.

Ιταλικά ρεπορτάζ, μάλιστα, ανέφεραν ότι χρειάστηκε αστυνομική προστασία, τόσο για την ίδια όσο και για τα παιδιά της, καθώς ήταν αποδέκτης απειλών από τους «τιφόζι».

Η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας:

«Η Ρόμα ανακοινώνει ότι η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε. Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τον σύλλογο και της ευχόμαστε τα καλύτερα για τις μελλοντικές της επαγγελματικές προκλήσεις. Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως εστιασμένη στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη και επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή προσοχή στις αξίες που κάνουν την ομάδα μας τόσο ξεχωριστή».

Προτεινόμενα Άρθρα