Σκοράρει στο 2.20 στη Νέα Φιλαδέλφεια ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Ο Άρης δοκιμάζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ (18:00) για την 4η αγωνιστική των Playoffs.

Η μάχη των «κίτρινων» για το ευρωπαϊκό εισιτήριο συνεχίζεται με τη δοκιμασία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ομάδα του Τόλη Τερζή έπειτα από τρεις στροφές στα Playoffs έχει ηττηθεί στα δύο παιχνίδια που έδωσε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με ΠΑΟΚ (1-2) και Παναθηναϊκό (0-1), έχοντας αποσπάσει ωστόσο με τρομερή ανατροπή έναν βαθμό στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό (2-2).

Με 41 βαθμούς ο Άρης συνεχίζει να είναι 5ος, έναν βαθμό πάνω από τον Βόλο (40) και καλείται να παραμείνει σε αυτή τη θέση ως το τέλος, ώστε να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ οι Θεσσαλονικείς καλούνται να δείξουν μαχητικό πνεύμα και να σκοράρουν όπως μπορούν βάσει της ποιότητάς τους. Το έκαναν στο Φάληρο, αλλά δεν έκαναν στους δύο αγώνες με την «Ένωση» στην κανονική περίοδο (0-2, 3-0). Σε απόδοση 2.20 να σκοράρει ο Άρης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Κλειδί» για να διεκδικήσουν οι παίκτες του Τερζή θετικό αποτέλεσμα θα είναι να μη δεχθούν γρήγορο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ως τώρα στα Playoffs στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης νικούσε 1-0 τον ΠΑΟΚ, είχε μείνει πίσω με τον Ολυμπιακό (1-0) και στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό. Στο 2.25 η ισοπαλία στο πρώτο 45λεπτο.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα