Σουηδή δημοσιογράφος επιμένει ότι ο Μπαπέ είναι ύποπτος για βιασμό

από AllAboutARIS

Ο Κιλιάν Μπαπέ κάλεσε την Μαρί Αλίξ Κανού Μπερνάρ να τον υπερασπισθεί στην υπόθεση, όπου φέρεται από δημοσιεύματα του σουηδικού Τύπου ως ύποπτος για βιασμό. Πρόκειται για κορυφαία νομικό, η οποία -μεταξύ άλλων- ασκεί την δικηγορία και στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Παράλληλα, ερωτηθείσα από το «BFM TV», η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Εxpressen», Κατρίν Κραντζ, επιμένει ότι η υπόθεση βιασμού αφορά στον Γάλλο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Γνωρίζουμε ότι είναι ο ύποπτος, αλλά δεν έχουμε διαβάσει το έγγραφο. Και αυτό είναι σημαντικό. Αλλά είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι είναι αυτός. Δεν μπορώ να πω την πηγή μας, είναι αδύνατο. Μπορώ όμως να πω ότι είμαστε απολύτως σίγουροι ότι είναι αυτός, ότι υπάρχει το όνομά του, ότι είναι ύποπτος για βιασμό. Δεν μπορώ να πω ακριβώς πώς γνωρίζουμε αυτές τις πληροφορίες, είναι αδύνατο. Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για αυτό, για το τι συνέβη στο ξενοδοχείο. Δεν γνωρίζουμε πολλά για αυτό. Και δεν ξέρουμε πολλά για αυτήν την γυναίκα 9σ.σ. την καταγγέλουσα). Μιλήσαμε με τον δικηγόρο της αλλά δεν θέλει να σχολιάσει κάτι αυτήν την στιγμή. Πραγματικά μου είναι δύσκολο να μιλήσω. Γιατί αυτήν την γυναίκα δεν την ξέρουμε καθόλου και δεν ξέρουμε τι έγινε στο ξενοδοχείο».

Οσον αφορά στην πλευρά του 25χρονου παγκόσμιου πρωταθλητή, ισχυρίζεται ότι ο Κιλιάν Μπαπέ «έπεσε θύμα ψευδών ειδήσεων» στα ρεπορτάζ των σουηδικών εφημερίδων «Aftonbladet» και «Expressen», που ανέφεραν ότι η αστυνομία της χώρας άρχισε έρευνα για βιασμό μετά το ταξίδι του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης με φίλους του στην Στοκχόλμη, την περασμένη εβδομάδα, και συγκεκριμένα σε περιστατικό που συνέβη την περασμένη Παρασκευή σε ξενοδοχείο της σουηδικής πρωτεύουσας.

Προτεινόμενα Άρθρα