Στο “ραντάρ” του ΑΡΗ ο Κράστεφ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Έχει περίπου μία εβδομάδα από τα δημοσιεύματα των Βούλγαρων που συνέδεαν το ταξίδι ανθρώπων του ΑΡΗ στη γείτονα χώρα με τους Σούντμπεργκ και Ουέλτον της Λέφσκι Σόφιας.

Οπως είχε σημειώσει το AllAboutARIS, ο λόγος του ταξιδιού ήταν άλλος και αφορούσε παίκτη βουλγαρικής καταγωγής. Και αυτός σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι ο Φίλιπ Κράστεφ.

Ο 21χρονος μέσος αγωνίζεται στη Λέφσκι από τον Ιανουάριο του 2022 και με τη μορφή δανεισμού από τη βελγική Λόμελ, η οποία ανήκει στο γκρουπ των Αράβων που έχει στην κατοχή της την… Μάντσεστερ Σίτι.

Πέρσι στο εξάμηνο που έπαιξε στο Βέλγιο είχε 16 συμμετοχές 3 γκολ και 4 ασίστ, ενώ φέτος σε 34 ματς έχει 7 γκολ και 5 ασίστ. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται, αλλά δεν θα συνεχίσει στη Λέφσκι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο Κράστεφ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σλάβια Σόφιας, απ’ όπου τον απέκτησε η City Football Group το καλοκαίρι του 2020, φεύγοντας αμέσως δανεικός στην Σλάβια Σόφιας. Τον Ιανουάριο του 2021 παραχωρήθηκε με δανεισμό στην γαλλική Τρουά, που ανήκει στο ίδιο δίκτυο ομάδων, τον Αύγουστο του 2021 πήγε στην Καμπούρ στην Ολλανδία και από τον Ιανουάριο του 2022 βρίσκεται στην Λέφσκι. Υπήρξε διεθνής σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Βουλγαρίας και πλέον είναι στην ανδρών. Στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΑΡΗ και μένει να φανεί εάν αυτό θα επιβεβαιωθεί…

Προτεινόμενα Άρθρα