Ταυτοποιήθηκαν 6 οπαδοί για τη ρίψη αντικειμένων στο Athens Kallithea-Παναθηναϊκός

από AllAboutARIS

Η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση έξι οπαδών που πέταξαν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα Athens Kallithea-Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Λεωφόρου, για την 3η αγωνιστική της Super League.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά για το περιστατικό, η ταυτοποίηση έγινε μετά από την ενδελεχή μελέτη του βιντεοληπτικού υλικού, συνδυαστικά με την επισταμένη έρευνα και τις λοιπές προανακριτικές ενέργειες της αστυνομίας και πλέον τα έξι άτομα κατηγορούνται για τη ρίψη αντικειμένων (νερά και μπύρες) στον αγωνιστικό χώρο. Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάσθηκε περιστατικό ρίψης αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, που έλαβε χώρα την 01-09-2024 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από την ενδελεχή μελέτη του βιντεοληπτικού υλικού, συνδυαστικά με την επισταμένη έρευνα και τις λοιπές προανακριτικές ενέργειες της ανωτέρω Υπηρεσίας, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή -6- ατόμων στο περιστατικό.

Ειδικότερα, τα άτομα κατηγορούνται ότι προς το τέλος του αγώνα εκτόξευσαν πλαστικά μπουκάλια και μεταλλικό κυτίο (μπύρα ή αναψυκτικό) εντός του αγωνιστικού χώρου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Προτεινόμενα Άρθρα