Τα κρίσιμα 24ωρα για 2+2 κινήσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η… κεφαλιά της ΕΠΟ με τη χθεσινή σκανδαλώδη απόφαση τάραξε τα λιμνάζοντα νερά του ΑΡΗ, χωρίς όμως να παρεκκλίνει από τη μεταγραφική πορεία του.

Τα επόμενα δύο 24ωρα αναμένονται αρκετά κρίσιμα και πιθανότατα “γεμάτα” για τους “κιτρινόμαυρους“, με 2+2 κινήσεις τις οποίες θέλουν να τελειώσουν άμεσα.

Φαμπιάνο Λέισμαν και Μπαντού Εντιαγέ είναι δύο περιπτώσεις για τις οποίες απομένουν λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες που όμως πρέπει να διευθετηθούν ώστε να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις, κάτι που στον ΑΡΗ πιστεύουν ότι θα γίνει άμεσα.

Την ίδια στιγμή στην Αλκμήνης κινούνται “ζεστά για ακόμα δύο προσθήκες, του βασικού επιθετικού και ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.

Για τον πρώτο υπάρχουν 4-5 περιπτώσεις διαφόρων ειδών -από αγορά μέχρι ελεύθεροι- ενώ τα τελευταία 24ωρα έχουν ξεχωρίσει και 2-3 κεντρικοί αμυντικοί στα “θέλω” του Άκη Μάντζιου. Δηλαδή γρήγοροι και με την ποιότητα για να σταθούν βασικοί.

Ο ΑΡΗΣ καλείται να αποφασίσει που θα καταλήξει σε φορ και δεύτερο στόπερ, ώστε να αυξήσει τις αφίξεις στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες μέρες και με φόντο την Ευρώπη.

Προτεινόμενα Άρθρα