Τα κρατικά λεφτά είναι τα… καλύτερα!!!

από AllAboutARIS

Πόσο καιρό ακούγαμε για έναν ΠΑΟΚ που δεν είχε ανάγκη κανένα κράτος και θα “έτρεχε” μόνος του το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου και θα κάλυπτε εξ ολοκλήρου το ποσό.

Το επιτελείο του Ιβάν Σαββίδη διαλαλούσε ότι όλα τα χρήματα θα έρθουν από την τσέπη του μεγαλομετόχου της ομάδας. Μέχρι που ο ίδιος χθες… είπα ξείπα, που λέει και το λαϊκό άσμα του Γιάννη Καλατζή.

“Έχουμε ζητήσει ωστόσο να μελετηθεί η δυνατότητα συμμετοχής της Πολιτείας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης στην χρηματοδότηση των έργων που είναι σε όφελος της κοινωνίας, της ποιότητας ζωής των πολιτών και του περιβάλλοντος. Πάντα με δικαιοσύνη και σύμφωνα με την ανάλογη πρακτική στα άλλα γήπεδα που χτίστηκαν στη χώρα”.

Δηλαδή, ενώ διατυμπάνιζαν τη μεγάλη επένδυση, τώρα τα χρήματα θέλουν να έρθουν από το Ταμείο Ανάκαμψης, με προτάσσοντας το… όφελος της κοινωνίας. Μία ομάδα που φυσικά ξέρει από οφέλη, αφού σχεδόν πάντα έχει αρκετά από τις εκάστοτε κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια. Από τα διαρκείας του Άκη, κρατικό γήπεδο στην Πυλαία, σβήσιμο τόκων, τροπολογίες, παραχώρηση της έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας, ευνοϊκοί όροι για τη χρήση του Καυταντζογλείου κλπ κλπ κλπ…

Και άμα θέλουν να το κάνουν έτσι; Δικαίωμά τους…  Απλά μετά τις δαπανηρές μεταγραφές που έταζαν διάφοροι στον κόσμο -τόσα εκατομμύρια από τις πωλήσεις- ούτε τώρα είπαν την πραγματική αλήθεια και που αποσκοπούσαν εν τέλει….

 

Προτεινόμενα Άρθρα