Το γκρουπ που… ήθελε τη διακοπή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι ουσιαστικά η εβδομάδα που ξεκίνησε χθες, μέχρι τις αρχές της επόμενης όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με την Καλλιθέα.

Ο ΑΡΗΣ έχει μπει από χθες σε μέρες συντήρησης, διαχείρισης του υπάρχοντος μομέντουμ αλλά και εξτρά δουλειάς που αφορά μόνο ένα συγκεκριμένο γκρουπ ποδοσφαιριστών. Ένα γκρουπ στο οποίο αναφέρθηκε και ο Άκης Μάντζιος μετά τον αγώνα κόντρα στη Λαμία, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “απλά υπάρχει η δυνατότητα να… φορτώσουμε παραπάνω κάποιους παίκτες από τη στιγμή που δεν έχουμε ματς”

Ο Ρόμπιν Κουάισον είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγγμα αυτού του γκρουπ παικτών. Ο Σουηδός έχει κάνει βήματα προόδου τις τελευταίες δύο εβδομάδες, πήρε τα πρώτα του λεπτά κόντρα στη Λαμία αλλά χρειάζεται κι άλλο χρόνο ώστε να είναι 100% έτοιμος. Κάτι που υπολογίζεται προς τα τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοεμβρίου.

Χουάνκαρ, Φαμπιάνο, Μάγιο (λόγω τραυματισμού ο τελευταίος) και Σουλεϊμάνοφ είναι επίσης κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις παικτών που θα πάρουν παραπάνω προπονητικά φορτία τις επόμενες μέρες. Παίκτες που θα αποδειχθούν αρκετά χρήσιμοι μετά τη διακοπή και το δύσκολο πρόγραμμα που θα βρει μπροστά του ο ΑΡΗΣ, από τη στιγμή που στα τέλη του μήνα υπάρχει και ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΚ για τους “16” της διοργάνωσης.

Προτεινόμενα Άρθρα