Το ζητούμενο του γρήγορου γκολ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται για ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να έχει αρκετές ομοιότητες με το τελευταίο που έδωσε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ατρόμητος έρχεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” όντας και αυτός σε δύσκολη θέση, με τη διαφορά ότι έχει σαφώς καλύτερη ψυχολογία μετά την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα και έχοντας την αύρα του νέου προπονητή.

Οι Περιστεριώτες πάντως δύσκολα θα πάρουν ρίσκα και θα προσπαθήσουν να προστατεύουν πρώτα τα μετόπισθεν. Άρα θα πάνε σε ένα κλειστό παιχνίδι, το οποίο παραδοσιακά δυσκολεύει τον ΑΡΗ φέτος και θα κληθεί να βρει με πολύ υπομονή τον τρόπο προς τα δίχτυα. Ο,τι έκανε δηλαδή και την προηγούμενη εβδομάδα.

Οπως κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έτσι και αύριο το γρήγορο γκολ είναι ένα βασικό ζητούμενο για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, ώστε να αλλάξει ακόμα και πριν το ημίχρονο τη ροή του αγώνα υπέρ της και να αναγκάσει τον Ατρόμητο να δώσει περισσότερα μέτρα στο γήπεδο.

Αυτό τονίστηκε ως ζητούμενο και αυτή την εβδομάδα από τον προπονητή, απαιτώντας πίεση, αρκετή κίνηση και σωστές επιλογές επιθετικά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ώστε να έρθει το γρήγορο γκολ.

Προτεινόμενα Άρθρα