Το ιδανικό τάιμινγκ του Βέλεθ

από Νίκος Παπαδόπουλος

O Φραν Βέλεθ κίνησε… γη και ουρανό τον περασμένο Σεπτέμβριο για να επιστρέψει στον ΑΡΗ για μία δεύτερη θητεία στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και την ευκαιρία να συνεχίσει ό,τι άφησε στη μέση πριν τρία χρόνια.

Η τύχη όμως του γύρισε την πλάτη όταν μετά από μόλις δύο συμμετοχές υπέστη τον πιο σοβαρό τραυματισμό της καριέρας του. Μία βαριά θλάση που τον άφησε εκτός δράσης για τρεις μήνες.

Ένα πολύ δύσκολο διάστημα για τον Ισπανό στόπερ, το οποίο πλέον ανήκει στο παρελθόν και είναι έτοιμος για να βοηθήσει ουσιαστικά τους “κιτρινόμαυρους” .

Ο 32χρονος είναι κάτι σαν εσωτερική μεταγραφή για τον Άκη Μάντζιο, αφού δεν πρόλαβε να παίξει πολύ παρά μόνο δύο παιχνίδια και αυτά ως αλλαγή. Ένα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το άλλο με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκη”.

Η επιστροφή του σε αποστολή της ομάδας είναι ακριβώς έναν μήνα μετά το τελευταίο του παιχνίδι και σε ιδανικό τάιμινγκ λόγω του τραυματισμού που υπέστη ο Γιάκουμπ Μπράμπετς και θα τον αφήσει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ έχει τον πρώτο λόγο για την ενδεκάδα αλλά τα διαδοχικά παιχνίδια του Ιανουαρίου θα φέρουν σίγουρα τον Φραν Βέλεθ στο αρχικό σχήμα, βοηθώντας στο απαραίτητο ροτέισον που θα συνεχίσει ο Μάντζιος λόγω του Κυπέλλου.

Προτεινόμενα Άρθρα