Το μήνυμα των φανατικών της Ίντερ για τον Λουκάκου

από AllAboutARIS

Οι ultras της Ιντερ δεν θα… αποθεώσουν τον Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος είναι κοντά στην επιστροφή του στο Μιλάνο για τους «νερατζούρι», αφού όπως δηλώνουν αισθάνονται «προδομένοι» για την φυγή του στη Τσέλσι στις 21 Αυγούστου.

«Τον υποστηρίξαμε και τον αντιμετωπίσαμε σαν βασιλιά, τώρα είναι ένας σαν πολλούς άλλους», ανέφεραν σήμερα σε σχετική τους ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ, δείχνοντας για άλλη μια φορά ενοχλημένοι, μετά τον αποχαιρετισμό του περασμένου καλοκαιριού.

«Δεν θα αποδοκιμάσουμε τον παίκτη και της ομάδας, αλλά είχαμε σημειώσει την προδοσία και αυτό παραμένει. Ήμασταν πολύ απογοητευμένοι», αναφέρουν επίσης στην ανακοίνωσή τους.

Και συνέχισαν: «Εφόσον η επιστροφή του Λουκάκου στην Ίντερ είναι πολύ πιθανή, υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε. Κανείς δεν πρέπει να πάει να τον υποδεχτεί με κασκόλ ή πανό της Curva Nord. Θα πρέπει αυτό να το κερδίσει στο γήπεδο με ταπεινότητα και ιδρώτα. Καλούμε όλους τους οπαδούς της Ίντερ σε κάθε περίπτωση να μην πέσουν στην αντίθετη παγίδα, αυτή του να τρέξουμε αμέσως για να τον αποδοκιμάσουμε. Δεν θα αποδοκιμάσουμε ποτέ τον Λουκάκου εάν φορέσει ξανά τη φανέλα της Ίντερ».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X