Το παίρνει πάλι πάνω του ο Μορόν και τους ξεραίνει στο 9.00!

από AllAboutARIS

Έτοιμος για ένα μεγάλο διπλό στην… αγαπημένη του έδρα ο Άρης, που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (20:30) για την 6η αγωνιστική της Super League.

Όπως έκανε πέρσι, όπως συνέβη τόσες φορές τα τελευταία χρόνια, ο Άρης πηγαίνει στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (20:30) έχοντας ως μοναδικό σκοπό τη νίκη. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στην πρόσφατη νίκη επί του Ολυμπιακού (2-1) και θέλει να δείξει ξανά πως είναι το αφεντικό στα πιο σπουδαία και σημαντικά ματς της Θεσσαλονίκης.

Ο Μάντζιος ξεκούρασε όσο μπορούσε κομβικούς παίκτες στο ματς Κυπέλλου με τον Εθνικό (1-0) και είναι δεδομένο πως διαθέτει την εμπειρία και την κατάλληλη τακτική προσέγγιση ώστε η ομάδα του να πετύχει αυτό που θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Η κούραση των αντιπάλων, σε συνδυασμό με τα αμυντικά τους θέματα, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να σκοράρει πρώτος ο Άρης, γεγονός που συνοδεύεται με απόδοση 2.85.

Αν συμβεί αυτό, τότε οι «κίτρινοι» θα αποκτήσουν αυτόματα τον πρώτο λόγο για τη νίκη: Υπό την καθοδήγηση του Μάντζιου, είναι ελάχιστες οι φορές που ο Άρης δεν μπόρεσε να… καθαρίσει ματς μετά από δικό του προβάδισμα. Με υπομονή, καλή αμυντική λειτουργία και σωστό τακτικό πλάνο, ο Άρης μπορεί να φύγει για τέταρτη φορά την τελευταία τριετία με διπλό από την Τούμπα: Η νίκη των φιλοξενούμενων προσφέρεται σε απόδοση 5.60.

Όσο για το ποιος μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο ματς; Τα φώτα στρέφονται για ακόμα μία φορά στον Λορέν Μορόν. Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Super League πήρε τις απαραίτητες ανάσες του στο Κύπελλο και είναι έτοιμος να… τρομοκρατήσει ξανά την άμυνα του ΠΑΟΚ. Ο καλός, φορμαρισμένος Μορόν δεν… πιάνεται και το ενδεχόμενο να σκοράρει στο ματς, σε συνδυασμό με νίκη του Άρη, συνοδεύεται με απόδοση 9.00.

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα