Το παίρνει πάνω του ο Μορόν και τους ξεραίνει στο 8.50!

από AllAboutARIS

Ώρα απαντήσεων για τον Άρη, που υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00) για την 5η αγωνιστική της Super League. 

Η αρχή δεν ήταν αυτή που έπρεπε και όλοι στην ομάδα ξέρουν πως πρέπει να… πατηθεί γκάζι. Η ήττα από τον ΟΦΗ (3-2) πλήγωσε τους παίκτες του Άκη Μάντζιου και ο Άρης καλείται να αντιδράσει αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό (20:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν πλέον για τους γηπεδούχους. Παρά τα προβλήματα (Φαμπιάνο, Μάγιο) και τη δεδομένη ποιότητα του αντιπάλου του, ο Άρης πρέπει να δείξει χαρακτήρα, να γίνει πιο σκληρός σε όλα τα επίπεδα και να κυνηγήσει μία νίκη που θα τον ανεβάσει ψυχολογικά και ίσως αποτελέσει σημείο αναφοράς για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια ο Άρης διατηρεί εξαιρετική παράδοση ως γηπεδούχος κόντρα στους Πειραιώτες (δύο νίκες, μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους για τη Super League) και μπορεί να βαδίσει στον ίδιο δρόμο, ώστε να δημιουργήσει σταθερότητα εντός ομάδας και χαμόγελα στους φιλάθλους του. Στο 5.30 ο άσος για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Για να φτάσει εκεί, ο Άρης θα βασιστεί στο αμυντικό πλάνο του Άκη Μάντζιου, με την ελπίδα να βρει το πολυπόθητο γκολ σε σετ παιχνίδι, μέσω της δεδομένης ποιότητας των μεσοεπιθετικών του. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν το χαμηλό τέμπο και μπορούν να οδηγήσουν το ματς στα μέτρα τους, κάτι που αυτόματα θα βάλει… όρια στις ευκαιρίες και στα γκολ. Το Under 1.5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 3.65.

Όσο για το ποιος μπορεί να… καθαρίσει το ματς; Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Λορέν Μορόν είναι το βαρύ πυροβολικό του Άρη. Ο Ισπανός ανεβάζει στροφές και μπορεί να κάνει τη διαφορά, κόντρα σε μία ομάδα που έδειξε αρκετά αμυντικά ζητήματα στα προηγούμενα παιχνίδια της. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Μορόν στο ματς συνοδεύεται με απόδοση 8.50!

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα