Το… ροτέισον του Λουτσέσκου και η εμφάνιση Σαββίδη πριν τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ο ΠΑΟΚ κινείται από το βράδυ της Τετάρτης στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι με τον ΑΡΗ, το οποίο πάντα κατέχει σημαντική θέση στο καλεντάρι του. Ακόμα και αν δεν το παραδέχεται, μία χαρά φροντίζει να το δείχνει.

Παρότι αρχικά γινόταν λόγος για ροτέισον εν μέσω ευρωπαϊκών αγώνων, τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, αντιλαμβανόμενος τη σημασία του αγώνα προφανώς…

Παράλληλα ο  Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε πριν από το παχινίδι με τον ΑΡΗ -όπως έκανε ο Γιώργος Σαββίδης τα προηγούμενα χρόνια- και ζήτησε από τους παίκτες να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Η καψούρα τους και η τρέλα τους ήταν, είναι και θα είναι τα ντέρμπι με τον ΑΡΗ, άσχετα αν προς τα έξω επικοινωνούν άλλα πράγματα. Κάτι στο οποίο έχουν παίξει ρόλο και τα αρκετά αποτελέσματα των “κιτρινόμαυρων” στην Τούμπα, παρότι αυτοί πανηγύρισαν το πρωτάθλημα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ακόμα κι έτσι όμως, τα γεγονότα συνεχίζουν να μιλούν από μόνα τους. Οι βασικοί που αναμένεται να χρησιμοποιήσει κόντρα στον ΑΡΗ ο Λουτσέσκου, η ομιλία του Ιβάν Σαββίδη αλλά και το γενικότερο κλίμα δείχνει μία ομάδα που προετοιμάζεται για ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της στη σεζόν. Αυτό που δεν παραδέχονται δημοσία δηλαδή…

Προτεινόμενα Άρθρα