Το τέλος ενός θρύλου: Μετά από 15 χρόνια ο Ταμπάρες απολύθηκε από την Εθνική Ουρουγουάης!

από AllAboutARIS

Το τέλος ενός θρύλου. Το τέλος ενός μεγάλου. Το τέλος του μεγάλου αναμορφωτή του ποδοσφαίρου της Ουρουγουάης. Μετά από 15 ένδοξα χρόνια, στα οποία ο Όσκαρ Ταμπάρες αναμόρφωσε όλο το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της χώρας, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με τον 74χρονο «μαέστρο», ο οποίος παρότι πάσχει από το σύνδρομο Γκιγιάν-Μπαρέ που εμποδίζει την κίνηση του δεν σταμάτησε να εργάζεται άοκνα για την σελέστε.

Οι 4 συνεχόμενες ήττες στην προκριματική φάση του Μουντιάλ που απειλούν να αφήσουν την Ουρουγουάη εκτός τελικής φάσης του Κατάρ ήταν ο λόγος του αιφνίδιου διαζυγίου, με τον Ταμπάρες να φεύγει μετά από 15 χρόνια, 195 παιχνίδια στο τιμόνι της σελέστε, μία κατάκτηση Κόπα Αμέρικα (2011), μία τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και με μία παρουσία που δημιούργησε τον απόλυτο σεβασμό σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Προτεινόμενα Άρθρα

Παιδιά έχετε χάσει κάθε...μέτρο. Δεν είναι αποκάλυψη να λέτε ό,τι ειπώθηκε στο ALLABOUTARIS TV 3 φορές το τελευταίο δεκαήμερο. Copy paste...ξεδιάντροπο λέγεται!

X