Το 12ήμερο μίας αποτελεσματικής διαχείρισης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πριν λίγα 24ωρα ο ΑΡΗΣ έδωσε την τελευταία του υποχρέωση για το 2021. Είναι η μία πλευρά του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Η άλλη πλευρά έχει να κάνει με την ολοκλήρωση ενός διαστήματος 12 ημερών, στο οποίο ο ΑΡΗΣ έδωσε τέσσερα παιχνίδια υψηλής έντασης. Και μάλιστα τα τρία από αυτά, εκτός έδρας!

Με δεδομένο ότι ο Άκης Μάντζιος δεν άνοιξε το ροτέισον και το κράτησε το πολύ σε 17-18 παίκτες σταθερά, η διαχείρισή του κρίνεται παραπάνω από ικανοποιητική. Οχι μόνο οι βασικές επιλογές αλλά και η διαχείριση των αγώνων κατά τη διάρκειά τους με τις αλλαγές.

Σε αυτό το σημείο δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε και τα προβλήματα που υπήρχαν στους τελευταίους αγώνες. Ματέο με θλάση στα τελευταία τρία ματς. Εκτός και ο Μπερτόγλιο, ο Τζέγκο τιμωρημένος για ένα ματς, ο Σούντγκρεν “απών” από δύο παιχνίδια και ο Μαντσίνι ήταν το πρόβλημα της περασμένης Πέμπτης. Δεν τα λες και λίγα, ειδικά με τέσσερα ματς σε 12 μέρες. Παρόλα αυτά όμως, το πρόσημο είναι πάλι θετικό.

Μπορεί η ομάδα να μην πήρε το απόλυτο των βαθμών στα τρία ματς πρωταθλήματος -4 από τους 9- αλλά ήταν πετυχημένη στο να μπλοκάρει τον Ολυμπιακό και να σώσει την πατρίδα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ. Χωρίς να ξεχνάμε φυσικά την προσέγγιση και την αποτελεσματικότητα στο ματς Κυπέλλου, με το εύκολο 2-0.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X