Το 2+1 και οι εννέα βαθμοί

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει επιτέλους εικόνα και ακριβές πρόγραμμα για το επόμενο διάστημα, επιστρέφοντας στους αγώνες από το επόμενο Σαββατοκύριακο με την πρεμιέρα του 2ου γύρου… διαιτητών επιτρέποντος.

Εφόσον οριστικοποιηθεί η επιστροφή των ρέφερι, οι “κιτρινόμαυροι” θα κλείσουν το 2023 με δύο εντός έδρας παιχνίδια σε διάστημα τριών ημερών, με αντίπαλους ΟΦΗ και Λαμία κατά σειρά. Τα δύο από μία σειρά τριών παιχνιδιών που ολοκληρώνεται στις 3 Ιανουαρίου, πριν μπουν στο δύσκολο καλεντάρι του νέου έτους και με ένα μεγάλο “πρέπει” για τους βαθμούς.

Το -8 από την 4η θέση αναγκάζει τον ΑΡΗ να “πιάσει” το απόλυτο ή έστω επτά βαθμούς στα επόμενα τρία παιχνίδια πριν μπει στον κύκλο των ντέρμπι για πρωτάθλημα-Κύπελλο, με το ματς στο Αγρίνιο να τον διακόπτει προσωρινά.

Μάλιστα τα δύο επόμενα ματς ανήκουν στην κατηγορία των έξι αγώνων που θα δώσει ο ΑΡΗΣ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ως τα τέλη του 1ου γύρου. Ένας ακόμη λόγος που μπαίνουν στην κατηγορία των must win αγώνων για το σύνολο του Άκη Μάντζιου, ώστε να έχει και ένα καλό φίνις στο 2023.

Προτεινόμενα Άρθρα