Τσιρίνος για Βόλο: “Έγιναν πράγματα που δεν ταίριαζαν σε ευρωπαϊκή ομάδα”

από AllAboutARIS

Για τη συνεργασία του με τον Βόλο μίλησε ο Μίκαελ Τσίρινος σε Μέσο της Ονδούρας. Ο 27χρονος εξτρέμ έκανε λόγο για πράγματα που δεν του άρεσαν στον θεσσαλικό σύλλογο, τονίζοντας πως δεν ταιριάζουν σε ευρωπαϊκή ομάδα.

«Πήγα εκεί με τη ψευδαίσθηση ότι θα είναι καλύτερα απ’ όσα είχα περάσει στο Μεξικό και τις ΗΠΑ. Δεν ένιωσα άνετα, εκτός από τους τραυματισμούς που υπέστη και συνέχιζαν να με ταλαιπωρούν, οπότε από το να συνεχίσω έτσι, έφτασα στην απόφαση να επιστρέψω», ανέφερε αρχικά ο διεθνής με την Ονδούρα που αποκτήθηκε τον Δεκέμβριο από τον Βόλο και μέτρησε 14 συμμετοχές.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η σεζόν ήταν πολύ καλή, έπαιξα σ’ όλα τα παιχνίδια στο ξεκίνημα, το προπονητικό επιτελείο κι ο πρόεδρος με εμπιστεύτηκαν, αλλά τελικά επέλεξα να φύγω, επειδή συνέβησαν πράγματα στην ομάδα που δεν μου ταίριαζαν για μία ευρωπαϊκή ομάδα.

Δεν μπορώ να πω ποια ήταν αυτά. Η ψευδαίσθηση του να πάω στην Ευρώπη μού “έτρωγε” το κεφάλι. Είμαι ακόμα χαρούμενος για ό,τι συνέβη, αλλά υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X