Το φετινό καλοκαίρι και… το περσινό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται σχεδόν στα μέσα Ιούνη και ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει κάποια μεταγραφή. Λογικό έως ένα σημείο, λόγω της εποχής, αλλά με τις ανάγκες και τα κενά που υπάρχουν να δημιουργούν μία σχετική πίεση που μοιάζει διαχειρίσιμη αυτή τη στιγμή.

Πέραν των δυσκολιών της αγοράς αυτή την περίοδο ή των αρκετά αυστηρών κριτήριων με τα οποία βγήκε ο ΑΡΗΣ στην αγορά, αυτό που του δημιουργεί πρόβλημα είναι και το… πέρυσι.

Το φετινό καλοκαίρι ο ΑΡΗΣ δεν καλείται απλά να ενισχύσει το ρόστερ του αλλά να το αλλάξει σε μεγάλο βαθμό ώστε να διορθώσει τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι του 2022, κουβαλώντας πολλά από αυτά μέσα στη σεζόν που ολοκληρώθηκε,

Υπό άλλες συνθήκες οι “κιτρινόμαυροι” θα έβγαιναν στην αγορά για πιο συγκεκριμένες κινήσεις και χωρίς την πίεση που δημιουργούν τα πολλά κενά αυτή τη στιγμή στο ρόστερ.

Για αυτό μεταξύ άλλων ο ΑΡΗΣ θέλει να κάνει φέτος εκείνες τις κινήσεις που θα δημιουργήσουν μία βάση και για την επόμενη σεζόν, ώστε να αλλάξει η πολιτική των μεταγραφών και να συγκροτηθεί μία πιο γερή βάση στο ρόστερ, με τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές αλλά και καλούς χαρακτήρες.

Προτεινόμενα Άρθρα