Ψάχνει αντίδραση… και πάλι!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην Αθήνα ολοκληρώνεται η… διαβολοβδομάδα του ΑΡΗ, ο οποίος στις 18:00 (AllAboutARIS TV, AllAboutARIS.gr, CS) αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Η ήττα και η εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό αναγκάζει τους “κιτρινόμαυρους” να βγάλουν αντίδραση και μία προσπάθεια για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Ένωσης, στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν άμεσα το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος για ακόμη ένα παιχνίδι, με την ΑΕΚ να έχει πολύ μεγάλο κίνητρο και την έδρα να είναι ο σύμμαχός της.

ΑΡΗΣ: Μείον δύο βασικοί για τον Τερζή

Τα προβλήματα δυστυχώς δεν σταματούν για τον Έλληνα τεχνικού, χάνοντας ακόμα δύο ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές.

Καμαρά (τιμωρημένος) και Γκαρσία (τραυματίας) έμειναν εκτός για την αναμέτρηση με την Ένωση, με την αποστολή να έχει νέα πρόσωπα τους Σγούρο και Παναγίδη.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Darida, Luis Palma, Camacho, Doukoure, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος, Παναγίδης.

ΑΕΚ: Έχει απουσίες αλλά έχει και λύσεις.

Σιτιμπέ, Φαν Βέερτ, Μουκουντί και Άμραμπατ είναι “χτυπητές” απώλειες για τον Ματίας Αλμέιδα, ακόμα κι έτσι όμως το ρόστερ του προσφέρει επιλογές.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Μήτογλου, ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες

Η «ταυτότητα» του αγώνα

4η αγωνιστική Super League

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «ΟΠΑΠ Αρένα»

18:00, Cosmote Sport

Διαιτητής: Πάβελ Ρατσκόφσκι (Πολωνία)

Βοηθοί: Ράντοσλαβ Σιέτσκα (Πολωνία), Άνταμ Κούπσικ (Πολωνία)

4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

VAR: Κρίστοφ Γιάκουμπικ (Πολωνία)

Βοηθός VAR: (Αν. Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα