Άλλα διαδίδουν για το… φιρμάνι του Ντιγκινί κι άλλα ισχύουν!

από AllAboutARIS

Όλοι αντιλαμβάνεστε πως αυτές τις ημέρες, για ευνόητους λόγους, θα ακούσετε και θα διαβάσετε πολλά. Ήδη έσκασε το πρώτο, που κάνει λόγο για… νέο φιρμάνι από τη FIFA, το οποίο έχει να κάνει με τον πρώην παίκτη της ομάδας, Νικολά Ντιγκινί.

Ας δούμε όμως τι πραγματικά ισχύει πριν αρχίσει και πάλι να γίνεται σημαία της… εξυγίανσης. Η πραγματική διάσταση του ζητήματος, λοιπόν, έχει ως εξής: ο παίκτης όντως διεκδικεί ένα χρηματικό ποσό, αλλά δεν πρόκειται για οφειλή του ΑΡΗ πάνω στους μισθούς του παίκτη. Οι δύο πλευρές έχουν μία… διαμάχη για την εφορία.

Καταρχάς, όλως περιέργως και η συγκεκριμένη υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια τρεις μέρες πριν την εξέταση του φακέλου αδειοδότησης. Προφανώς και δεν συμπεριλαμβάνεται στα φετινά, αφού είναι με ημερομηνία 10 Μάη, άρα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την άδεια. Και φυσικά, ο ΑΡΗΣ αν τελικά τελεσιδικήσει η υπόθεση, γιατί τώρα παραμένει… ανοικτή, θα πρέπει να την ρυθμίσει ως τις 21 Μαρτίου 2023. Δηλαδή σε δέκα μήνες από σήμερα!!! Παρ’ όλ’ αυτά δημιουργούν εντυπώσεις δέκα μήνες νωρίτερα. Αν μάλιστα, δεν τελεσιδικήσει ως τις 31-3-2022, τότε θα πάει στην μεθεπόμενη αδειοδότηση.

Ο Ντιγκινί λοιπόν πήγε στη FIFA για να διεκδικήσει ένα ποσό 90.000 ευρώ που είναι η εφορία στο συμβόλαιό του, αλλά όπως αντιλαμβάνεται κανείς, υπάρχει δρόμος ακόμη.

Επίσης, θα πρέπει να τονιστεί ότι η διαφορά με τον Παλαθουέλος είναι ότι ο Ντιγκινί είχε σύμβαση με την ΠΑΕ και γι’ αυτό πρέπει ως 31-3-2023 να έχει ρυθμιστεί ή πληρωθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X