Άλλα τρία παιχνίδια που θα σου φτιάξουν την χρονιά

από Γιάννης Παντελίδης

Ο ΑΡΗΣ έστω και με πολύ άγχος πήρε αυτό που ήθελε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό και πλέον κοιτάει μπροστά. Και μπορεί οι προπονητές να αρέσκονται στο να λένε «παιχνίδι με παιχνίδι» και μπορεί έτσι να είναι κιόλας, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι έχουν μπροστά τους μια πρόκληση. Στην οποία αν ανταποκριθούν, τότε θα… φτιάξει για τα καλά η χρονιά τους.

Το πρωτάθλημα θα διακοπεί ξανά περίπου στα μέσα Νοεμβρίου, αλλά μέχρι τότε ο ΑΡΗΣ έχει να δώσει ακόμη τρία ματς. Με το απόλυτο σε αυτές τις αναμετρήσεις, τότε προφανώς και το… τρένο μπαίνει για τα καλά στις ράγες κι αρχίζει να παίρνει στροφές, κοιτώντας πιο ψηλά από εκεί που είναι τώρα.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή που μας έρχεται (29/10) οι Κιτρινόμαυροι υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ την Κυριακή στις 5 Νοεμβρίου θα φιλοξενήσουν τον Ατρόμητο. Περιττό να αναφερθεί η ατάκα must win παιχνίδια. Αμέσως μετά, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, ο ΑΡΗΣ θα πάει στο Βόλο και μετά ακολουθεί η διακοπή. Οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό, πόσο μεγάλη σημασία έχουν για την ομάδα τα επόμενα τρία παιχνίδια.

Προτεινόμενα Άρθρα