Άλλοι φεύγουν αλλά… ο Χαΐροβιτς μένει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Παράλληλα με τις μεταγραφές ο ΑΡΗΣ προχώρησε και σε μία λύση συμβολαίου τα τελευταία 24ωρα…. ξεμπλέκοντας με την περίπτωση του Πάπε Σέιχ Ντιόπ.

Ο Σενεγαλέζος ήρθε, είδε και αποχώρησε σε διάστημα περίπου έξι μηνών, αδειάζοντας μία θέση στο ρόστερ και φυσικά στο αγωνιστικό μπάτζετ της ομάδας.

Το μέτωπο των αποχωρήσεων δεν έχει κλείσει ακόμα, καθώς υπάρχει επίσης η περίπτωση του Ντάνιελ Μαντσίνι αλλά και του Ιζέτ Χαΐροβιτς.

Ο Βόσνιος παραμένει σταθερό πρόβλημα για τον ΑΡΗ, όντας αμετακίνητος στη στάση του να μην αφήσει το πολύ καλό συμβόλαιο που έχει ώστε να ψάξει άλλού την τύχη του, αδυνατώντας παράλληλα να βρει και μία ομάδα που να πληροί τα “θέλω” του.

Ναι μεν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που δεν δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα και λειτουργεί επαγγελματικά στην καθημερινή του παρουσία στην ομάδα, από την άλλη όμως δεν δείχνει πολύ συνεργάσιμος στις όποιες συζητήσεις έχουν γίνει μαζί του.

Θυμίζουμε ότι ο Χαΐροβιτς είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τις αποδοχές του να αυξάνονται σημαντικά κάθε χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι το 2024 που ολοκληρώνεται αυτό.

Στον ΑΡΗ δεν θα εγκαταλείψουν φυσικά αυτή την περίπτωση και θα κάνουν την προσπάθειά τους μέχρι τα τέλη Γενάρη ώστε να βρεθεί… επιτέλους μία λύση με τον Βόσνιο μεσοεπιθετικό.

Προτεινόμενα Άρθρα