Άλμπα: «Σίγουρα δεν είναι αντίο, αλλά θα τα πούμε αργότερα»

από AllAboutARIS

Μετά το χθεσινό αντίο στον Σέρχιο Μπουσκέτς, η Μπαρτσελόνα σήμερα (01/06) αποχαιρετάει ακόμη έναν θρύλο της, τον Ζόρντι Άλμπα!
Ο 34χρονος λέει το δικό του αντίο στον καταλανικό σύλλογο, καθώς και στους συμπαίκτες του. Ο Άλμπα φεύγει από την Μπαρτσελόνα ύστερα από 11 ολόκληρα χρόνια και εμφανώς συγκινημένος αποχαιρετά την ομάδα της καρδιάς του.

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους. Το είπα αμέσως μετά το ματς και θα το πω ξανά: μου δώσατε τις πιο συναρπαστικές στιγμές στην καριέρα μου. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα το φανταζόμουν καλύτερα.
Ήμουν στην Μπάρτσα όταν ήμουν μικρός, μετά πήγα στην Κορνεγιά και αυτά ήταν δύο υπέροχα χρόνια. Η Βαλένθια με υπέγραψε. Αλλά όταν έφυγα από την Μπάρτσα, πίστεψα στον εαυτό μου. Πίστευα ότι θα μπορούσα να φτάσω στην 1η κατηγορία, αλλά ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσει στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα. Σίγουρα αυτό δεν είναι αντίο, αλλά θα τα πούμε αργότερα»
Για τον Μπουσκέτς είπε: «Ο Μπουσκέτς είναι μεγαλύτερος θρύλος από εμένα. Κέρδισε περισσότερα. Στο μόνο που τον περνάω είναι στα γκολ (γέλια)».
Για τον Λιονέλ Μέσι: «Η σύνδεσή μου με τον Μέσι; Πάντα προσπαθούσα να του δώσω την μπάλα γιατί ήξερα ότι θα σκοράρει. Δεν με ένοιαζε αν θα είχε αμυντικούς γύρω του. Ήξερα ότι θα βάλει γκολ».

 

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1664324491936436224?s=20

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X