Άνετη η Τσέλσι – Έτοιμη για Championship η Λιντς

από AllAboutARIS

Περίπατος στο Έλαντ Ρόουντ για την Τσέλσι που επικράτησε με 0-3 της Λιντς, η οποία βρίσκεται φάτσα με τον υποβιβασμό στην Championship.

Ένα φανταστικό σουτ του Μάουντ έβαλε από νωρίς μπροστά την ομάδα του Τόμας Τούχελ που έπαιξε για πάνω από μία ώρα με παίκτη περισσότερο μετά την αποβολή του Τζέιμς (24’) για εγκληματικό μαρκάρισμα πάνω στον Κόβατσιτς.

Οι μπλε πιστοποίησαν την κυριαρχία τους στην επανάληψη και με δύο γκολ από Πούλισιτς (55’) και Λουκάκου (83’) έφτασαν στο τελικό 0-3 που τους φέρνει στο +8 από την πέμπτη Τότεναμ, κάτι που σημαίνει ότι η Τσέλσι μπορεί να οριστικοποιήσει την έξοδο στο Champions League στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Λέστερ.

Οι αλεπούδες δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην πεσμένη και απογοητευμένη Νόριτς (ο Γιαννούλης αγωνίστηκε για 90 λεπτά).

Δύο γκολ του Τζέιμς Βάρντι (54’, 62’) έβαλαν τις βάσεις για την εύκολη νίκη, ενώ ο Μάντισον έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-0 (70’).

Ένα ακόμα μικρό βηματάκι παραμονής έκανε και η Έβερτον. Η Γουότφορντ, αν και υποβιβασμένη, ήταν άκρως ανταγωνιστική και κράτησε το 0-0, με τα ζαχαρωτά που έχουν ακόμα τρία παιχνίδια (έναντι δύο της Λιντς) να ανοίγουν την διαφορά από τα παγώνια στους δύο βαθμούς.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X