Άνοδος στο League A για Σερβία και Σκωτία

από AllAboutARIS

Μάχη… υπερπαικτών είχαμε στο Group4 του League B του Nations League αφού η Νορβηγία του Ερλινγκ Χάαλαντ υποδέχθηκε την Σερβία του Ντούσαν Βλάχοβιτς και αν δεν έχανε θα έπαιρνε την άνοδο. Ομως αυτό δεν έμελλε να συμβεί. Ο επιθετικός της Γιουβέντους πήρε την ασίστ του συμπαίκτη του, Κόστιτς, και έκανε το 0-1 στο 42’ και στην επανάληψη και το 54’ ο on-fire, Μίτροβιτς, διαμόρφωσε το τελικό 0-2 χαρίζοντας την άνοδο στην Σερβία. Στο άλλο ματς του ομίλου η Σουηδία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Σλοβενία και αφού τερμάτισε τελευταία, υποβιβάστηκε στο League C.

Στο Group2, που έχουν μείνει… τρεις ομάδες, τα πάντα ήταν διαδικαστικά, αφού το Ισραήλ είχε εξασφαλίσει το Νο1 του ομίλου και την άνοδο. Η Αλβανία υποδέχθηκε την Ισλανδία και αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 10’ εξαιτίας της αποβολής του Γκούναρσον, έμειναν και πίσω στο σκορ στο 35’ από το γκολ του Λενιάνι. Παρά το γεγονός αυτό, πήραν… απίθανη ισοπαλία στο 97’ με τον Αντερσον να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

«Τελικό» είχαμε και στο Group1 καθώς η Ουκρανία αντιμετώπιζε την Σκωτία και με νίκη θα έκανε δική της την πρωτιά, όμως δεν τα κατάφερε. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το 0-0 που χρειάζονταν και έτσι στη νέα διοργάνωση θα συμμετέχουν στο League A. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ιρλανδία προηγήθηκε 2-0, η Αρμενία το γύρισε σε 2-2, όμως στις καθυστερήσεις μετά από δύο αποβολές και ένα πέναλτι οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 3-2.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X