“Έβγαλε” μεγάλο μέρος της προπόνησης ο Ματέο Γκαρσία, θεραπεία για Λούμορ

από AllAboutARIS

Με τον έναν αγώνα να διαδέχεται τον άλλο μέσα σε κοντινό διάστημα, οι “Κιτρινόμαυροι” δεν έχουν χρόνο για ξεκούραση και ο Άκης Μάντζιος περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τους Ματέο Γκαρσία και Λούμορ Αγκμπενιένου.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Ματέο Γκαρσία να παίρνει μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, την ίδια στιγμή που ο Γκανέζος μπακ ακολούθησε θεραπεία.

Αναλυτικά, η ενημέρωση των “Κιτρινόμαυρων” αναφέρει:

Με τον Ματέο Γκαρσία να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και τον Λούμορ Αγκμπενιένου να συνεχίζει τη θεραπεία, έγινε η σημερινή πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και transition, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής).

Αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (22/09, 20:30), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X