Έκαναν πρόταση και περιμένουν…

από AllAboutARIS

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, o σουηδικός Τύπος αποκάλυψε ότι η Γκέτεμποργκ προσπαθεί να αποσπάσει την υπογραφή του Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον ΑΡΗ.

Μάλιστα ανέφεραν ότι βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και είχε δίωρη συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας και κατά την αποχώρησή του δήλωσε: «Ψάχνω για νέο σύλλογο, αλλά είναι περίπλοκο».

Σήμερα, η εφημερίδα Expressen παρουσιάζει δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Γκέτεμποργκ, Όλα Λάρσον, ο οποίος αναφέρθηκε στις συζητήσεις με τον Κάρλσον:

«Δεν υπάρχει κάτι νέο να πούμε, αλλά είναι ενδιαφέρον. Ο Μόμπεργκ Κάρλσον είναι ένας πολύ καλός παίκτης με πολύ καλά προσόντα. Καλό χτύπημα, καλός στα στημένα, γρήγορος, καλός στο ένας εναντίον ενός. Πραγματικά το είδος του παίκτη που θέλουμε».

Για το πώς ήταν η συνάντηση μαζί του ανέφερε:

«Αυτό που με εκπλήσσει είναι το άτομό του, ο τρόπος που σκέφτεται. Άρχισε να μιλάει για το πώς να φτιάξεις έναν σύλλογο. Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Μερικές φορές ταξινομώ τους ανθρώπους σε διαφορετικά επίπεδα. Σε αυτή την κατάσταση, εξεπλάγην ευχάριστα. Άρχισε να μιλάει με διαφορετικό τρόπο από ό,τι νόμιζα. Ήταν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση».

Για το που θα αγωνιστεί, αν αποκτηθεί:

«Σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά και στον άξονα. Είναι καλός στο να έρχεται από την πίσω γραμμή».

Όπως τονίζεται στο ίδιο δημοσίευμα, η Γκέτεμποργκ έκανε την πρότασή της και περιμένει απάντηση, την ίδια ώρα που ο Κάρλσον φέρεται να είχε συνάντηση και με την Νόρσεπινγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα