«Έκλεισε» δύο μήνες ο Μάνου Γκαρθία

από AllAboutARIS

Μακράν ο πιο άτυχος παίκτης του ΑΡΗ τη φετινή σεζόν, ο Μάνου Γκαρθία μόλις άρχισε να βρίσκει τον καλό εαυτό του και να γίνεται «σημαντικός» για την ομάδα του, τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σήμερα, «κλείνει» δύο μήνες από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός παραμένει στην πατρίδα του μετά την εγχείρηση και ήδη ολοκληρώνει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του κι ετοιμάζεται να αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του, η οποία προσδιορίζεται για κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι.

Ήταν 7 Φεβρουαρίου όταν ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μπήκε στο χειρουργείο, έπειτα από τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο δεξί γόνατο. Πλέον, όπως ενημέρωσε και ο ίδιος μέσω των social media, μπορεί να περπατάει χωρίς να χρειάζεται βοήθεια από πατερίτσες, αρχίζοντας πλέον πιο «ζεστά» το κομμάτι της ενδυνάμωσης του τραυματισμένου ποδιού του. Οι άνθρωποι του ΑΡΗ είναι σε επαφή μαζί του, ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X