Έλληνα από την Ντόρτμουντ θέλει ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Ντόρτμουντ και του γερμανικού «Sky Sports», Μάρλον Ιρλμπάχερ, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Αντώνη Παπαδόπουλου. Ο 24χρονος παίκτης των Βεστφαλών αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ διαθέτει γερμανικό διαβατήριο.

Το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου με τους «κιτρινόμαυρους» ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν υπάρχουν πιθανότητες να ανανεώσει τη συμφωνία του. Εκτός από την αθηναϊκή ομάδα ενδιαφέρον για την περίπτωση του νεαρού στόπερ έχει εκφράσει και η Τσβόλε, όμως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με καμία εκ των δύο ομάδων.

Στο παρελθόν ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε για τις Βέιμπλινγκεν, Άαλεν, Χάλεσχερ και Ντόρτμουντ. Την τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα των Γερμανών μετρά μόλις δύο συμμετοχές στη Bundesliga ως αλλαγή.

Ο λόγος που είδε το Φερεντσβάρος-Ντέμπρετσεν ο Σουλεϊμάνοφ
Προηγούμενο άρθρο Ο λόγος που είδε το Φερεντσβάρος-Ντέμπρετσεν ο Σουλεϊμάνοφ
Επόμενο άρθρο Ηράκλειο Κρήτης: Οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε 8χρονο παιδί (vid)
Ηράκλειο Κρήτης: Οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε 8χρονο παιδί (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News