Έμεινε εκτός τετράδας η Λειψία

από AllAboutARIS

Με πέντε αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία του σημερινού (10/2) προγράμματος της 21ης αγωνιστικής στην Bundesliga!
Η Λειψία δεν κατάφερε να πάρει δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα μετά τη νίκη της την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Ουνιόν, μένοντας στο ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και μένοντας στο -3 από την Ντόρτμουντ και την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 35’ με γκολ του Τιτζ, πριν ο Οπεντά ισοφαρίσει για τους «ταύρους» στο 39’. Μάλιστα, η Λειψία κατάφερε να «φέρει τούμπα» το ματς στο 52’, όταν ο Σέσκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Όλμο. Ωστόσο, η Άουγκσμπουργκ ισοφάρισε μόλις 8 λεπτά αργότερα με τον Ντεμίροβιτς, ενώ στο 81’ ο Οπεντά έχασε τεράστια ευκαιρία να χαρίσει το τρίποντο στους φιλοξενούμενους, αφού δεν κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι.
«Στραβοπάτημα» και για την Γκλάντμπαχ, η οποία έμεινε στο εντός έδρας 0-0 κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας, Ντάρμσταντ, η οποία έχει να πανηγυρίσει νίκη από τις 7 του περασμένου Οκτωβρίου, ενώ ισόπαλη ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της 6ης Άιντραχτ με τη 14η Μπόχουμ, στην Φρανκφούρτη. Ο Μαρμούς άνοιξε το σκορ στο 14’, με τον Μπροσίνσκι να διαμορφώνει το τελικό 1-1 από το 17’! Από την άλλη, με πολύ σημαντικό διπλό (1-2) έφυγε από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης η Χάιντενχαϊμ, παραμένοντας αήττητη για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα. Τέλος, η Ουνιόν Βερολίνου επικράτησε 1-0 της Βόλφσμπουργκ, χάρη σε γκολ του Ντόεκι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο το παιχνίδι της Ουνιόν με την Βόλφσμπουργκ, όσο και εκείνο της Γκλάντμπαχ με την Ντάρμσταντ, διακόπηκαν για αρκετή ώρα, με φιλάθλους να πετούν μπαλάκια τένις στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της DFL να επιτρέψει σε ξένους επενδυτές να μπουν στις ομάδες της Bundesliga.

Προτεινόμενα Άρθρα