Έμπολι φτιαγμένη από ατσάλι σόκαρε στο 94′ την Τορίνο σε ματς-ροντέο! (vid)

από AllAboutARIS

Πολύ σκληρή για να «πεθάνει» η Έμπολι! Η ομάδα του Νταβίντε Νικόλα, αρνήθηκε να παραδοθεί στην Τορίνο, ακόμη και μετά την ισοφάριση του Ζαπάτα στο 92′ και με γκολ του Νιάνγκ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πανηγύρισε σπουδαία νίκη (3-2), βροντοφωνάζοντας ότι θέλει να παραμείνει στη Serie A!
Συνεχίζεται το θρίλερ στην «ουρά» με έξι ομάδες να έχουν απόσταση τριών βαθμών και να παλεύουν για την παραμονή επτά αγωνιστικό πριν το τέλος της Serie A!

Στους 44 βαθμούς η Τορίνο που μετά από αυτή την ήττα έμεινε στο -1 από την 8η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο!
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Έμπολι προηγήθηκε μόλις στο 6′ με τον Καμπιάγκι, να νικάει με όμορφο πλασέ τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς κάνοντας το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος το ματς κύλησε χωρίς συγκινήσεις μέχρι το 60′ όπου ο Ζαπάτα με κοντινή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα για την Τορίνο.
Η Έμπολι ωστόσο, ανέβασε ταχτύτητες και στο 75′ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Κανσελιέρι να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Μαλέ κάνοντας το 2-1.

Όμως η «γκρανάτα» δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 92′ ο Ζαπάτα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφάρισε σοκάροντας την Έμπολι!
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα ολοκληρωθεί ισόπαλο ο Νιάνγκ με ένα έξοχο πλασέ λύτρωσε την Έμπολι χαρίζοντάς της μια τεράστια νίκη.

 

Προτεινόμενα Άρθρα