Ένα ημίχρονο… και μία αποχώρηση αναθεωρούν τα πλάνα… 

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ από χθες κινείται στους ρυθμούς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, η οποία θα τον βρει στο Περιστέρι για το ματς της 1ης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο.

Η ομάδα έχει μπροστά της τέσσερις γεμάτες μέρες για να προετοιμαστεί εν όψει του πρώτου αγώνα της σεζόν, όσο είναι και το διάστημα για τον Άκη Μάντζιο ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του και κυρίως να διορθώσει τα κακώς κείμενα της πρόβας τζενεράλε κόντρα στον Ατρόμητο.

Τα χαφ και οι πιθανές αλλαγές σε όλες τις γραμμές

Ο χώρος του κέντρου είναι ο βασικός “πονοκέφαλος” για τον Άκη Μάντζιο, καθώς η τριάδα Βέλεθ, Μόντσου και Πάρντο δεν απέδωσε. Ο Γκαρθία αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο “κόφτης”. Αυτός θα ήταν σίγουρα ο Μοντόγια μέχρι χθες αλλά η αποχώρηση του Φεράρι αλλά τα δεδομένα στα αριστερά της άμυνας.

Στα στόπερ ο Βέλεθ δείχνει να… δένει καλύτερα με τον Μπράμπετς και διεκδικεί τη θέση μαζί με τον Ρόουζ, παίζοντας παράλληλα και για το κέντρο. Στα εξτρέμ θέση διεκδικεί ο Σαβέριο ενώ υπάρχει και το ερωτηματικό στην κορυφή της επίθεσης ανάμεσα σε Μορόν και Σαμόρα.

Προτεινόμενα Άρθρα