Ένα ημίχρονο ο Χρυσόπουλος με την Εθνική Ελπίδων

από AllAboutARIS

Η Εθνική Ελπίδων επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ Β’ σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο Σεραφείδειο Προπονητικό Κέντρο. Η φιλική αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της τον Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2025.

Στο 12ο λεπτό ο Μάρκος Νίνο με σουτ από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για την Εθνική Ομάδα. Στο 29′ ο Μπαλωμένος νίκησε τον Σταμούλη σε τετ α τετ και στο 34′ ο Ζουγλής με προσωπική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 2-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 80ο λεπτό ο Κοντουρουχάς με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Για ένα ημίχρονο (το δεύτερο) αγωνίστηκε ο Κώστας Χρυσόπουλος, που επιστρέφει στον ΑΡΗ μετά τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό Β’.

Η σύνθεση της Εθνικής:

1ο ημίχρονο: Μπαλωμένος, Ασλανίδης, Παναγιώτου, Τουρκοχωρίτης, Κίτσος, Μεταξάς, Καραμπέρης, Σουρλής, Νίνο, Ζουγλής, Νιάρχος.

2ο ημίχρονο: Θεοχάρης, Κωνσταντόπουλος, Χρυσόπουλος, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου, Καραμάνης, Σοφιανός, Κρυπαράκος, Μπελεβώνης (60′ Λώλης), Τζαβίδας, Κοσίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα