Ένα ντεμπούτο… για να το βάζεις στο repeat

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν έχει κέρδη για τον ΑΡΗ η χθεσινή βραδιά… Ο αποκλεισμός “πόνεσεαγωνιστικά και οικονομικά τον κιτρινόμαυρο οργανισμό. Δεν τον “τελειώνει” όμως…

Η συνέχεια είναι δεδομένη. Και στο πλαίσιο αυτής της συνέχειας ο ΑΡΗΣ είδε χθες πολλά θετικά μέσα στο γήπεδο. Συνολικά αλλά και ατομικά.

Κάπου εκεί ανάμεσα στη θολούρα των όσων έγιναν χθες, έλαμψε αρκετά η φιγούρα του Φαμπιάνο Λέισμαν. Σε σημείο που σε έκανε να αναρωτιέσαι, “τι θα γινόταν εάν έπαιζε στο πρώτο παιχνίδι”…

Ο Βραζιλιάνος μπήκε μέσα χωρίς να συμπληρώσει καλά-καλά δύο εβδομάδες προπονήσεων και ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου.

Πίσω “καθάρισε” Ό,τι πήγε να δημιουργηθεί στον χώρο ευθύνης του, κάλυψε κενά και δεν ήταν μόνο αυτά.

Από το ξεκίνημα έπαιζε πιο ψηλά -πολλές φορές και πάνω από τη γραμμή του κέντρου- κατ’ εντολή Μάντζιου αφού είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια και βοήθησε στο κατέβασμα της μπάλας.

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε φυσικά την παρουσία του στα στημένα, με δύο πολύ καλές στιγμές για να σκοράρει κιόλας…

Ο 29χρονος στόπερ πλησίασε το τέλειο παιχνίδι. Ηταν μέσα σε πολλές φάσεις. Οχι επειδή έχει μία παραπάνω ταχύτητα για τη θέση αλλά επειδή έδειξε ότι ξέρει να πηγαίνει στις φάσεις πάντα στους σωστούς χρόνους. Ένας αμυντικός που… ξέρει μπάλα και εφόσον συνεχίσει έτσι τότε ο ΑΡΗΣ θα μπορεί να αισθάνεται πιο ήσυχος για τα μετόπισθεν.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X