Ένα χρήσιμο 90λεπτο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η πίεση για το αποτέλεσμα και τα πολλά νέα πρόσωπα επισκίασαν το ντεμπούτο του Πίτερ Ετέμπο με τη φανέλα του ΑΡΗ κόντρα στον Ιωνικό.

Ο 26χρονος χαφ ήταν από τις δεδομένες αλλαγές του Άλαν Πάρντιου για το χθεσινό παιχνίδι, αγωνιζόμενος ως παρτενέρ του Νταμπό στον χώρο του κέντρου.

Αρκετά μάτια ήταν στραμμένα πάνω στον Νιγηριανό, ο οποίος δεν έκανε τη διαφορά -φυσιολογικά- αλλά δεν τα πήγε και άσχημα.

Η στατιστική του έχει πέντε κλεψίματα και μόλις ένα λάθος, το οποίο έχει την αξία του εάν αναλογιστεί κάποιος τα οκτώ του Νταμπό.

Το αρχικό πλάνο ήταν να χρησιμοποιηθεί για περίπου 70 λεπτά, όμως η εξέλιξη του αγώνα ανάγκασε τον Πάρντιου να τον αφήσει στο παιχνίδι.

Ηταν το πρώτο 90λεπτο του Ετέμπο μετά από πάρα πολύ καιρό και σίγουρα θα του φανεί χρήσιμο ώστε να ενισχύσει ένα από τα λίγα αλλά βασικά στοιχεία που του λείπουν, δηλαδή τον αγωνιστικό ρυθμό του.

Ο Πάρντιου είναι ικανοποιημένος από στη σταδιακή πρόοδο του παίκτη και περιμένει περισσότερα πράγματα πλέον στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Προτεινόμενα Άρθρα