Ένοχοι μεν, η μικρότερη ποινή δε (pics)

από AllAboutARIS

Τα τελευταία χρόνια η Super League κάνει κάτι το οποίο ίσως και να μην το δίνουν σημασία πολλοί, όμως παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Όταν ανακοινώνονται οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή, παράλληλα δημοσιοποιούνται και τα διατακτικά-σκεπτικά των αποφάσεων. Αυτό λοιπόν έγινε και με την υπόθεση της ΑΕΚ σήμερα, για όσα έγιναν στο ματς με τον ΑΡΗ.

Εκείνο που θα διαπιστώσετε σε λίγο λοιπόν είναι πως η αθλητική δικαστής, η πρωτοδίκης, Αντιγόνη Σταμολέκα, επί της ουσίας έκρινε ένοχους τόσο την ΠΑΕ ΑΕΚ, όσο και τους παράγοντες της που είχαν κληθεί σε απολογία. Βέβαια, οι ποινές που επιβάλλει είναι ίσως οι μικρότερες, ωστόσο επειδή γενικά το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλοί επιδόθηκαν σε μία προσπάθεια να πείσουν την κοινή γνώμη ότι «δεν έγινε τίποτα», οι σημερινές αποφάσεις τους «διαψεύδουν».

Πάμε λίγο πιο αναλυτικά: οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ, ισχυρίστηκαν στην απολογία τους σήμερα ότι: «Ο Μελισσανίδης στο ημίχρονο ήθελε να προλάβει τους παίκτες για να μην απαντήσουν στις προκλήσεις. Κι ότι ποτέ δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο αλλά ήταν στα όρια της φυσούνας».

Διαβάστε τι αποφάσισε και πως το εξηγεί η αθλητική δικαστής:

Επίσης, από τους ανθρώπους της ΑΕΚ ειπώθηκε ότι ήταν στον διάδρομο και όχι στα αποδυτήρια και μάλιστα, παρουσιάστηκε απόφαση της Εφέσεων της ΕΠΟ σύμφωνα με την οποία ο διάδρομος των αποδυτηρίων δεν είναι αποδυτήρια.

Τι λέει το σκεπτικό;

Προτεινόμενα Άρθρα