Έξαλλος ο Πικέ με την Ανδόρα: “Θα αλλάξουμε χώρα και όνομα – Μας διώχνουν”

από AllAboutARIS

Η εμπλοκή του Ζεράρ Πικέ με την Ανδόρα από το 2018 έχει φέρει τον άσημο ισπανικό σύλλογο στη Β’ κατηγορία, ωστόσο το προσεχές μέλλον ενδέχεται να βρει το κλαμπ… ξεσπιτωμένο!

Βλέπετε, η κυβέρνηση του κρατιδίου της Ανδόρας αποφάσισε να μην ανανεώσει τη σύμβαση που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι για το Estadi Nacional, θέλοντας να το μετατρέψει σε γήπεδο πολλών χρήσεων.

Έτσι, η ομάδα του Πικέ καλείται να βρει άλλη έδρα, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο δεν γίνεται να συμβεί στη χώρα, που δεν έχει άλλο γήπεδο ικανό να φιλοξενήσει αγώνες του επιπέδου στο οποίο αγωνίζεται η Ανδόρα.

«Έχουμε επενδύσει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να μπορεί να φιλοξενήσει το Estadi Nacional αγώνες της λίγκας και τώρα θέλουν να μας πετάξουν έξω.

Δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις στην Ανδόρα που να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε του χρόνου. Σας ευχαριστούμε που μας διώχνετε από τη χώρα.

Δεν έχουμε άλλη λύση από το να φύγουμε και να αλλάξουμε το όνομα της ομάδας. Συγχαρητήρια, αφήσατε τη χώρα δίχως επαγγελματική ομάδα» έγραψε ο παλαίμαχος αμυντικός στο Twitter.

Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμοού της χώρας, Μόνικα Μπονέλ, σχολίασε από την πλευρά της πως «τα λεγόμενα του Πικέ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση έχει αγκαλιάσει την Ανδόρα.

Η επένδυση που έκανε ο σύλλογος έφτασε τα τρία εκατομμύρια ευρώ, ξέρουμε πως θέλουν να χτίσουν νέο γήπεδο και θα τους στηρίξουμε όσο μπορούμε. Μέχρι τότε όμως, είναι δικό τους θέμα να βρουν εναλλακτική λύση, εντός ή εκτός Ανδόρας».

Προτεινόμενα Άρθρα