Έξι σερί… και έχει δρόμο ακόμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ημερολόγιο δείχνει 22 Ιανουαρίου και μετά το χθεσινό ντέρμπι του “Κλεάνθης Βικελίδης” ο ΑΡΗΣ έφτασε αισίως τα έξι παιχνίδια μέσα στον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Ένα πολύ μεγάλο νούμερο δεδομένων των συνθηκών που συνεχίζουν να επικρατούν στο ρόστερ και κυρίως με τις ελλείψεις που μετριάστηκαν κάπως με τους Ρόουζ-Φετφατζίδη.

Ο ΑΡΗΣ έχει υπερβάλει εαυτό τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε ίσως το χθεσινό αποτέλεσμα να αποτελεί ένα φυσικό επακόλουθο για μία ομάδα που έχει παίξει έξι ματς σχεδόν με τους ίδιους παίκτες στα περισσότερα ματς και ενώ έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά της.

Μέχρι τα τέλη του μήνα οι “κιτρινόμαυροι” θα φτάσουν τα εννέα παιχνίδια, με τα δύο κόντρα στη Νίκη Βόλου και τα εκτός έδρας κόντρα στην Κηφισιά. Ένα πρόγραμμα με ένα ματς ανά 3-4 μέρες όλο τον Ιανουάριο, το οποίο μπορεί να συνεχιστεί και τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου.

Στις 03/02, αμέσως μετά το ματς στον Βόλο, υπάρχει ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό. Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες που αναφέρουν ότι ίσως το πρώτο ματς με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο να γίνει στα “καπάκια” μετά από εκείνο των Σερρών, ενώ αμέσως μετά υπάρχει το ταξίδι στα Γιάννενα. Δηλαδή ο ΑΡΗΣ μπορεί να φτάσει τα 12 σερί παιχνίδια ανά 3-4 μέρες. Μία κατάσταση που μόνο εύκολη δεν είναι για τον προπονητή, ο οποίος έχει αποκτήσει μία παραπάνω ευελιξία τις τελευταίες μέρες αλλά δεν μοιάζει αρκετή για διάφορους λόγους.

Προτεινόμενα Άρθρα