“Έξοδος” στο Ηράκλειο με ένα στόχο και πολλά κίνητρα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον ΑΡΗ μετά από δύο εβδομάδες, αντιμετωπίζοντας τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στις 20:30 (AllAboutARIS TV LIVE, Cosmote Sport) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το τρίτο εκτός έδρας ματς της ομάδας στις πρώτες τέσσερις στροφές του πρωταθλήματος και ίσως το πιο δύσκολο , με το στόχο της νίκης να είναι ξεκάθαρος και τα κίνητρα αρκετά!

Ο ΑΡΗΣ θέλει να αντιδράσει μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα και παράλληλα να πάει με καλή ψυχολογία -και βαθμολογία- στα back to back ντέρμπι που έρχονται κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ο ΟΦΗ πήρε βαθιά ανάσα με το “διπλό” στο Βόλο και θέλει να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της έδρας του για ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.

ΑΡΗΣ: Πρόλαβε ο Μόντσου, έξω ο Μάγιο

Ο Ισπανός χαφ… έσπασε τα κόντερ και μπήκε στην αποστολή που ταξίδεψε στην Κρήτη, σε αντίθεση με τον πρώην μπακ της Θέλτα που δεν πρόλαβε και έμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Νέο πρόσωπο είναι επίσης ο Βέλεθ, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ, ο ανέτοιμος Χουάνκαρ και οι Παναγίδης, Κυριαζής και Αγοραστός για λόγους τακτικής.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Sidklev, Montoya, Fattore, Frydek, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Loren Moron, Φετφατζίδης.

ΟΦΗ: Με τους… νέους κόντρα στον ΑΡΗ

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Χουάν Νέιρα και Μπάουμαν. Από την άλλη όμως στην αποστολή του αποψινού αγώνα συμπεριλήφθηκαν τα νέα αποκτήματα της εβδομάδας, οι Ναούμοφ, Χορδάν Σίλβα και Σαλσίδο.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Μπρεσάν, Ναούμοφ, Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Σίλβα, Χατζηθεοδωρίδης, Γκονσάλες, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Καραχάλιος, Ριέρα, Μπαΐνοβιτς, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Φούντας, Nους, Σενγκέλια, Τζουνγκ, Σαλσίδο, Θεοδοσουλάκης

Προτεινόμενα Άρθρα