Έριξε από την κορυφή την ομάδα του Κριστιάνο η Αλ Ιτιχάντ (vid)

από AllAboutARIS

Μπορεί η Αλ Νασρ να είχε τον Ρονάλντο, όμως η Αλ Ιτιχάντ ήταν αυτή που πανηγύρισε στο τέλος του μεταξύ τους ντέρμπι, σπάζοντας το τρομερό αήττητο σερί 17 παιχνιδιών που έτρεχε η ομάδα του Κριστιάνο. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 1-0, χάρη σε τέρμα του Ρομαρίνιο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και έτσι η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +1 από την Αλ Νασρ.

Όσον αφορά το ματς, η Αλ Ιτιχάντ ήταν καλύτερη και είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει, με την Αλ Νασρ να μην μπορεί να απειλήσει στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Στο 58ο λεπτό ο Ρομαρίνιο έχασε τεράστια ευκαιρία για την Αλ Ιτιχάντ, με τον Άλβαρο να σώζει πάνω στη γραμμή το σουτ του Βραζιλιάνου.

Τελικά, στο 80΄ ο Ρομαρίνιο κατάφερε και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, με τον 32χρονο να κατεβάζει υπέροχα τη μπάλα από σέντρα του Σαραχίλι και με ένα πολύ ωραίο τελείωμα να κάνει το 1-0. Στις καθυστερήσεις ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα με ένα δυνατό σουτ από κοντά, όμως ο Μαρσέλο Γκρόχε βρισκόταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε, κρατώντας το 1-0 υπέρ της ομάδας του μέχρι το τελικό σφύριγμα του Ματέου Λαόθ.






Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X